Afbeelding
vijver klaar

Mooie opendeurdag

Mooie opendeurdag

Beste klanten,

wij hadden dit weekend een prachtige opendeurdag. De regengoden hebben ons gespaard. De hele dag mooi weer, met een klein buitje tussendoor. De meer dan 60 gereserveerde lasagnes werden er 100. Onze excuses voor de extra wachttijd, we gaan dat volgend jaar beter organiseren. Ook onze twee rondleidingen waren goed gevuld. We hadden we Litrik, Evelyn, Manuel én Antoine nodig om die grote groep te woord te staan, wel 4 boer(i)(e)n(nen) tegelijk. Het was ook druk aan de infostand. Onze toekomstplannen overtuigden al onmiddellijk één nieuwe aandeelhouder.

Om het toch nog spannend te maken werd tijdens de theatervoorstelling een flinke plensbui voorspeld. Die leek te beginnen om 16u, maar de acteurs bliezen de koude en nattigheid weg met hun spel. Nadien deden onze BIO bar vrijwilligers nog één keer stevig hun best om iedereen van drankjes te voorzien. Onze nieuwe Fruji limonades van Pajottenlander hadden veel succes. Die zijn sinds zaterdag ook in de winkel verkrijgbaar en binnenkort in de webshop.

Bedankt aan alle bezoekers, maar zeker ook de vele vrijwilligers. Zonder jullie was het niet gelukt.

Voor wie er niet kon bij zijn of voor wie er niet genoeg van kan krijgen:
    • Op 1 oktober is het oogstdag van 10u-16u. Dan gaan we samen aardappelen oogsten en mag iedereen komen meedoen. ‘s Middags eten we samen lasagne. Meer info.
    • Op 22 oktober gaan we Toekomst Zaaien, dan mag iedereen komen mee zaaien. Ook voor kinderen is dit een leuke activiteit van 14u-16u. Meer info

Hartelijke groeten en tot hopelijk tot gauw,

Ruben