Afbeelding
gras

Raymond overschouwt de dingen

Raymond overschouwt de dingen

Beste allemaal,

‘t Is weer een tijdje geleden dat ik een Akkerweetje heb geschreven. Met mij gaat het goed, ik zit vol met energie en vooral terug veel goesting.

Ik ben enkele maanden er tussen uit geweest doordat ik weer een terugval heb gehad van alcohol misbruik. Ik was daar heel beschaamd over, en wou er met niemand over praten. Zelfs hier op de Kollebloem dacht ik dat niemand het had opgemerkt, maar dat was zeker het geval niet, integendeel. Iedereen had het opgemerkt.

Toen heb ik weer het besluit genomen om mij te laten opnemen. Ben ongeveer 4 maanden opgenomen geweest, en heb dan het besluit genomen om terug naar de Kollebloem te gaan. Ik werk hier ongeveer 16 jaar met enkele onderbrekingen door mijn probleem met alcohol. Maar ben steeds terug gekomen omdat het hier voor mij veilig is, en dat ik steeds welkom ben geweest. Leen, Antoine en Ruben hebben steeds geduld met mij gehad, veel praten en mij toch niet met rust laten. Ik ben hun daar heel dankbaar voor.

De boeren waren steeds blij dat ik terug kwam, dan hadden zij ‘s middags steeds lekker eten. Ik krijg steeds respect van iedereen, dat helpt mij steeds om verder te gaan.
Bedankt mensen van de Kollebloem. Bedankt dat ik hier mag zijn.

Groene groetjes,
Raymond

Nieuws Pakketten