Afbeelding
gras

Zomervakantie

Vakantie in de webshop

Beste klanten,

de zomervakantie is begonnen voor de pakketten. Veel mensen laten ons weten dat ze op vakantie gaan en 1 of meerdere pakketten overslaan. Dat kan via het klantenportaal op www.kollebloem.be en dan rechts bovenaan klikken op ‘inloggen’. Ben je je wachtwoord kwijt? Klik op ‘wachtwoord vergeten’ en je kan onmiddellijk een nieuw aanmaken. Lukt dat niet, dan mag je ook altijd nog een mailtje sturen naar pakketten@kollebloem.be

Ook sommige afhaalpunten gaan 1 of meerdere weken dicht. We volgen dit zorgvuldig op, zodat je tijdig weet waar je het pakket kan ophalen. Hou dus zeker je mailbox in de gaten.

Voor ons is dit altijd een rare periode. Het veld bloeit zo uitbundig en net dan kunnen we minder pakketten maken. Dankzij de webshop kunnen we daar wel wat op inspelen. Het systeem om je pakket om te zetten in een tegoed, is voor de boerderij heel belangrijk in deze periode. Het zorgt ervoor dat de inkomsten voor de boerderij niet weg vallen. Na je vakantie kan je dat gebruiken in de webshop. Deze zomer mag je daar veel extra groenten verwachten. Kerstomaten, aubergines, courgettes, salades, kruiden, boontjes, bloemen … al het mooiste van de boerderij zal je kunnen bij bestellen.

Het loont ook om al voor je vakantie eens een kijkje te nemen in de webshop. In het ruime aanbod van de webshop zitten heel wat producten die handig zijn op reis. Zonnecrème (voor kinderen), tussendoortjes of lekkere drankjes voor onderweg. Maar ook pasta, tomaten in blik of andere conserven kan je al laten mee leveren met je laatste pakket voor de vakantie.

En vergeet niet dat je met je tegoed ook onze hoevewinkel terecht kan.  Hou daarvoor zeker het winkelnieuwtje in de gaten met acties voor de zomervakantie. Wat is er leuker dan op het terras van de winkel snoepen van een verse aardbei met een frisse limonade en een frisco voor de kinderen.

Aan iedereen een mooie vakantie gewenst. Aarzel niet om op een van die zomers dagen een bezoekje te brengen aan ons veld.

Hartelijke groeten,

Ruben.

Nieuws Pakketten