Afbeelding
webshop droogwaren

Bestel online uit onze hoevewinkel.

Akkerweetje 17 mei

Beste klanten.

twee weken geleden zijn we begonnen met het online zetten van onze droogwaren uit de hoevewinkel. Een project dat een lange aanloop nodig had, en nu eindelijk geland is.

Wat gebeurt er? In onze website zit een webshop voor abonnees. Daar kon je tot voor kort een beperkt assortiment ‘seizoensproducten’ bijbestellen: extra slaatjes, aardappelen, wortelen, boeketten, … Onze vaste abonnees konden zo hun pakket aanvullen.

Sinds 2 weken voegen we aan dat assortiment droogwaren toe. We begonnen met rijst, pasta en conserven, een aantal basisproducten voor de keuken. Vorige week voegden we daar oliën en vetten aan toe samen met koekjes en chocolade. Niet alleen de keukenprins(ess)en vinden hun gading, je kan nu ook genieten van chocolade met zout/caramel of een kokos-citroenkoekje. Elke week voegen we zo een categorie toe aan de webshop. Dat is letterlijk een kast uit de hoevewinkel.

Binnen een paar weken zal dus het hele assortiment droogwaren van onze hoevewinkel online beschikbaar zijn. Daar zit zowat alles in om onze groenten heerlijk te kunnen klaarmaken. Maar ook broodbeleg, tussendoortjes, thee, koffie, sapjes enzoverder. Onze hoevewinkel heeft meer dan 1000 verschillende producten. We schrokken zelf van dat getal, maar er is dus wel degelijk voor ieder wat wils. Om voorraadproblemen te vermijden zijn we bij de start heel voorzichtig. We openen de webshop namelijk alleen als de fysieke winkel sluit. Dus de webshop is open van zaterdag 17u tot maandag 13u.

Wat betekent dat voor jullie? Al deze producten kan je bijbestellen bij je pakket. We leveren ze samen met de groentepakketten op het afhaalpunt. Zo kan je een groot deel van je boodschappen in één keer afhalen, samen met je groenten, fruit en brood. Je hoeft maar 1 keer te winkelen en 1 keer te rijden.

Benieuwd?
    • Bekijk ons aanbod op www.kollebloem.be/webshop
    • Aanmelden kan met je emailadres en wachtwoord. Wachtwoord kwijt? Je kan online een nieuw aanvragen. En anders helpen we je via mail → webshop@kollebloem.be
    • Test het eens uit. Veel klanten hebben nog een tegoed staan van geannuleerde pakketten. Zolang je tegoed hebt staan, hoef je niks bij te betalen.
    • Plaats je bestelling tussen zaterdag 17u en maandag 13u.

Vele groeten,

Ruben