Afbeelding
gras

De rivier van Litrik

De rivier van Litrik

Dag lieve mensen,

Mag ik me eventjes voorstellen en enkele van mijn gedachten delen?

Geboren in mei 1976, kreeg ik de naam Litrik.

Sinds die dag in het tropisch regenwoud op 0° noorderbreedte en 0° zuiderbreedte, beleef ik mijn rivier (lees: tijd) die me op haar/zijn ritme en eigenschappen, langs ervaringen en lessen doorheen 32 landen op planeet aarde meenam. Op het ogenblik van dit schrijven, bij zonsopgang in een duin aan de Noordzee stroomde mijn rivier nu ook al eventjes langsheen de akkers van het biodynamische De Kollebloem. ( sinds april)

Wonen doe ik samen met mijn lieve vrouw Jasmien en mijn drie schatten van kinderen, Amani (16j), Judin (15j) en Vadim(14j) te Sint Martens Lierde.

Op de boerderij in Sint Lievens Esse, loopt mijn rivier samen met de rivieren van mooie mensen. Evelyn, een pracht van een boerin ("Evenwicht en middenweg"). Manuel, hij die het land weet te bouwen ("Daar kijk ik van op"). Raymond, de oude wijze kok die met voedsel toveren kan ("Zintuigen en energie"). Wouter, met kennis van zaken ("De focus op het doel en steeds bezig zoals de bijen op den hof"). Ruben, die weet van antropologie ("anthropos"). Freya met haar mooie warme glimlach ("gewoon positief"). De winkeliers die ons al het lekkers, netjes geordend aanbieden ("in de weer"). Geert en Jan ("met zorg voor de pakketten"). Antoine, die ik benijd wanneer hij bloemenruikers samenstelt ("antrophos en sophia" ). Leen, de mama van de Kollebloem ("moeder kollebloem"), de beestjes, de plantjes en nog meer ..... .

Een lokale gemeenschap waar zorg wordt gedragen voor het biotoop.

Naar best vermogen, dus ook met liefde, zal ik, als mijn rivier me erheen brengt, graag voor jullie groentjes blijven zorgen als medewerker. Ik wens jullie allemaal een rivier van goede dingen en positiviteit!

Tot ziens, hoors en dankjewel!

Litrik

Nieuws Pakketten