Afbeelding
wortel met rups

Liefde en verbinding

Liefde en verbinding

Beste mensen,

Er heerst een gezellige bedrijvigheid de laatste weken hier op de boerderij. Na het toekomst zaaien wordt er nu volop geoogst. Met de hulp van stagairs, plukkaarters en vrijwilligers worden de knolselder en rode bieten binnengehaald.

In de hoevewinkel wordt er volop gewerkt om vanaf deze week opnieuw op donderdag open te zijn, met de hulp van onze nieuwe collega Annelien.

Verder werken we aan een eindejaarspakket voor bedrijven, zodat zij hun personeel of klanten een lekker cadeau vol bioproducten kunnen geven. Een cadeau dat werd gemaakt door onze zorggasten.

Op deze manier hopen we steeds meer mensen te bereiken en warm te maken voor biologische of biodynamische producten. Want met ons eet- of koopgedrag bepalen we al een groot stuk van onze ecologische en sociale/lokale voetafdruk.

Deze tijd van het jaar, wanneer de grens tussen leven en dood het dunst is, is een mooie tijd om naar binnen te keren. Om stil te staan bij wat is en wat was en om te ervaren hoe alles één is. De cirkel des levens. De natuur neemt in schoonheid afscheid van het zomerseizoen. Op het veld nemen we afscheid van de zomerse vruchtgewassen en van de bloemenweide.

Ik voel er een sterke verbinding en liefde bij voor alles wat is als we het herfstseizoen ingaan.

Herfstige groet,

Freya