Afbeelding
mokja kimchi

Workshop KIMCHI bij De Kollebloem

Zondag 8 december

De late herfst is het kimjangseizoen in Korea: families en gemeenschappen komen samen om grote hoeveelheden kimchi (gefermenteerde groenten) te maken en eeuwenoude bereidingswijzen met elkaar te delen.

Kimchi bevat veel vitaminen, vezels en probiotica die zorgen voor een gezondere darmflora en spijsvertering – geen wonder dat kimchi vandaag ook bij ons razend populair is.

Tijdens deze workshop steken we samen de handen uit de mouwen, na de workshop krijg je je kimchi mee naar huis.

Let's eat! Dat is de betekenis van het Koreaanse MOKJA! 먹자!, het geesteskind van Ae Jin Huys. Via catering, workshops, take-out en pop-ups brengt ze mensen in contact met de Koreaanse keuken.

Ae Jin is auteur van het boek KIMCHI en PROEF KOREA (te koop in onze hoevewinkel en webshop voor abonnees).

Praktisch:

  • zondag 8/12, van 11u30 - 14u (kan uitlopen tot 14u30)
  • Introductie Koreaanse keuken & kimchi
  • Tasting kimchi's
  • Kimjang workshop = samen kimchi maken
  • Mogelijkheid om Ae Jin's boek KIMCHI (en PROEF KOREA) aan te kopen (betaling per payconiq) en te laten signeren
  • Cursisten voorzien zelf een schort, snijplank, groot snijmes, tupperware of bokaal van 1 liter
  • Prijs € 70,00
  • Locatie: De Kollebloem, Doornstraat 30 9550 Sint-Lievens-Esse
  • Inschrijven via deze link

(de workshop gaat door vanaf 12 personen)

mokja

Nieuws

bijgesneden

Koor

Hartverwarmend lenteconcert gebracht door het Kollebloemkoor op zondag 30/03 in De Wattenfabriek in Herzele.