Afbeelding
een divers pakket

Gezond en gevarieerd eten met een wekelijks bio groentepakket

Bestel een proefpakket met verse bio groenten en fruit

Klant aan het woord

Ruth is al 15 jaar Kollebloem klant

Ik ben intussen 15 jaar Kollebloem-klant en zo’n 13 jaar depothouder in Merelbeke.

Een formule die dus wérkt voor ons!

Waarom? Pure, frisse, eerlijke en gezonde porties groenten en fruit wekelijks op ons bord, of tweewekelijks als we dit liever hebben. Maandag geoogst, dinsdag proeven we.

Dat smaakverschil daar tekenen wij al jaren voor. Vitaminen en energie zonder of met een minimum aan verpakkingsafval, een extra voordeel.

En zelfs al ben je geen keukenprins(es), de kwaliteit van de producten alleen al zorgt voor de nodige smaaksensaties. De kooktips die je er wekelijks bij krijgt, helpen uiteraard ook. Verrassende nieuw geteelde - of oude vergeten - groenten zorgen voor variatie. Maar ook de klassieke prei of wortel of kool zijn telkens weer zo lékker. Het bio-brood dat wordt meegeleverd, is voor ons intussen ook een klassieker geworden. De aardappel van de Kollebloem: proef en je bent verkocht.

Neen dit is geen promotekstje maar een eerlijke tevreden depothouder die fier is een steentje te kunnen bijdragen aan het Kollebloem-verhaal en aan een gezonde manier van leven.

ruth

Probeer het uit zonder zorgen

  • Het proefpakket eindigt na 2 weken, zonder verdere aankoopverplichting

  • Je rolt niet automatisch in een abonnement

  • Je kan Ruben steeds bereiken als je vragen hebt

  • Wij zijn geen groot bedrijf met agressieve verkopers, maar een klantgedragen dorpsboerderij met duidelijke waarden en normen

Bestel een proefpakket

Afbeelding
borstvoedingspakket