Afbeelding
een divers pakket

Gezond en gevarieerd eten met een wekelijks bio groentepakket

Bestel een proefpakket met verse bio groenten en fruit

Klant aan het woord

Kimo koos voor een borstvoedingspakket

Vriendinnen aan wie ik vertel dat we een abonnement op een borstvoedingspakket hebben, zijn niet zelden jaloers.

Enkele jaren geleden startten we met een klein pakket. We waren toen met z´n tweeën en kwamen net rond met één pakket per week. Als we groenten over hadden, belandden die steevast is een goei soepke. Meteen ook de aanzet om soep te maken, wat er anders niet vaak van kwam.

Door omstandigheden stopten we met het pakket. Nooit gedacht dat dat zo'n gemis zou zijn!

Het nam veel meer tijd in beslag om boodschappen te doen en zelf groenten te kiezen, rekening te houden met het feit dat de groenten liefst van dichtbij kwamen én thuishoorden in het seizoen. We merken dat we vaak dezelfde groenten aten en de ene keer teveel groenten kochten, de week nadien te weinig.

Ondertussen zijn we met z'n drieën. De nieuwkomer is onze kleine spruit. We besloten de geboorte aan te grijpen om opnieuw met een pakket te starten en dit keer met een borstvoedingspakket.

Wat een luxe dat er zoiets bestaat! Vriendinnen aan wie ik vertel dat we een abonnement op een borstvoedingspakket hebben, zijn niet zelden jaloers. Blijkbaar is het in Vlaanderen iets unieks.

De samenstelling van het pakket is vaak precies wat ik als voedende moeder nodig heb. Alle groenten die best gemeden worden tijdens de periode van het borstvoeden, vind je er niet in terug (zoals kolen, uien, prei, look,…). In de plaats daarvan zitten er vaak verse bladgroenten in en de groentjes die onze kleine spruit net nodig heeft voor zijn eerste groentepapjes: wortelen, rode en gele bietjes, komkommer, courgettes,…

Het is iedere week uitkijken naar weer een weelderige lading verse groenten van het veld en een plezier om daarna aan het koken te gaan met zoveel lekkers. We slagen er ondertussen in het hele pakket met z'n drieën tijdig op te krijgen en merken dat we nu zelf ook weer meer groenten eten. En goed gevoede ouders, zijn tevreden ouders. Dat geldt niet enkel voor de baby. Een win-win-win situatie voor alle drie dus.

Een tevreden borstvoedende moeder.

Kimo Williame

  • Soort pakket: Borstvoedingspakket + Fruitpakket
  • Frequentie: wekelijks
  • Afhaalpunt: Sint-Lievens-Esse (De Kollebloem)

borstvoedingspakket

Probeer het uit zonder zorgen

  • Het proefpakket eindigt na 2 weken, zonder verdere aankoopverplichting

  • Je rolt niet automatisch in een abonnement

  • Je kan Ruben steeds bereiken als je vragen hebt

  • Wij zijn geen groot bedrijf met agressieve verkopers, maar een klantgedragen dorpsboerderij met duidelijke waarden en normen

Bestel een proefpakket

Afbeelding
borstvoedingspakket