Gebruikerslogin

Prijswijziging pakket 01/09/2020

Beste klanten,

vanaf 1 september 2020 zullen de prijzen van onze pakketten wijzigen. Elk pakket zal 1 euro duurder worden. We doen dit niet graag, we hebben er goed over nagedacht, maar het is een noodzakelijke stap.

De laatste prijsstijging van de pakketten dateert van 4 jaar geleden (2016). Ondertussen is er echter veel veranderd. Vaste kosten, personeelskosten en productprijzen stijgen ieder jaar. Met 1 euro erbij per pakket kunnen we jullie dezelfde service blijven geven.

Tegelijk zal op vraag van veel klanten, ook het groot pakket groter worden. Wij kregen regelmatig de opmerking dat het groot pakket niet ‘groot’ genoeg was. Er zullen vanaf september dan ook meer groenten in zitten, De prijs van het groot pakket stijgt dan ook iets meer van 18,50 euro naar 21 euro per week.

En dan nog een nieuwtje: binnenkort krijgt ons pakketsysteem een belangrijke update. Daardoor zal niet alleen de bestaande service verbeteren. Er zullen ook nieuwe mogelijkheden zijn zoals bijbestellen via onze webshop. Meer info volgt.

Tot slot willen we jou als klant graag bedanken voor het vertrouwen. Sommige onder jullie hebben al meer dan 20 jaar een groentepakket, dat voelt bijna als familie.

Als er vragen zijn, neem gerust contact op via pakketten@kollebloem.be of 054 34 36 82

Ruben.

Nieuwe pakketprijzen

Klein pakket14,50 euro / week

Tussen pakket: 17 euro / week

Groot pakket: 21 euro / week

Borstvoedingspakket: 17 euro / week

Gemengd pakket: 14,50 euro / week

Fruitpakket: 14,50 euro / week

Aardappelpakket: 9 euro / maand

Brood Feelkeshof: 4,95 euro / week

Brood Zonnemaire: 3,75 euro / week