Afbeelding
sla

Verhaal van een hele leuke stagiair.

Akkerweetje 24 mei

Dag allemaal,

Mijn naam is Che Pétillon en ik zit in het 3de secundair op de Steinerschool in Antwerpen ‘Hibernia’.
Voor mijn schoolreis dit jaar moest ik een stage doen op een zelfgekozen boerderij voor 2weken.

Ik had als boerderij De Kollenbloem gekozen om de simpele reden dat het ver van de stad lag. Ik had totaal geen idee hoe het er ging uit zien en met hoeveel boeren ze hier waren. Maar dit maakte helemaal niet uit, zodra Ruben me mijn kamer had getoond boven de winkel mocht ik meteen meegaan om te helpen oogsten.
Eerst dacht ik van ‘O nee, was ik maar met een vriend geweest’ omdat ik als enigste stagiair hier was uit het secundair van mijn leeftijd, maar al snel kon ik vlot met iedereen praten, lachen en werken. En van de 2de dag was er ook een andere stagiair waar ik veel mee samen mocht werken tussen de velden.

Deze afgelopen 2weken waren echt de max voor mij, ik kon overdag mee helpen en in de middag maakte Raymond voor ons geweldig eten klaar (waar ik maar niet genoeg van kreeg!). In de ochtend en avond mocht ik voor mijzelf eten klaarmaken uit alles wat er in de kasten stonden. Hierdoor heb ik echt een zelfstandigheid in mezelf aangeboord dat mij later nog verder zal helpen.
De sfeer was hier zo rustig en kalm dat ik de laatste dag eigenlijk nog een weekje wilden blijven ( weg van de drukte en het verkeer).
Als u er even tussen uit wilt en u heeft zin om even op het veld te staan is deze boerderij echt een aanrader om helemaal tot rust te komen.

Ik wil Ruben, Antoine, Leen,  Evelyn, Litrik, Manuel, Raymond, Astrid, Remi, Julie en Pablo echt geweldig bedanken voor deze afgelopen 2 weken, echt DANKJEWEL!!!!

Nieuws Pakketten