Gebruikerslogin

Klant aan het woord

Borstvoedingspakket - precies wat ik nodig heb

Vriendinnen aan wie ik vertel dat we een abonnement op een borstvoedingspakket hebben, zijn niet zelden jaloers.

Enkele jaren geleden startten we met een klein pakket. We waren toen met z´n tweeën en kwamen net rond met één pakket per week. Als we groenten over hadden, belandden die steevast is een goei soepke. Meteen ook de aanzet om soep te maken, wat er anders niet vaak van kwam.

Door omstandigheden stopten we met het pakket. Nooit gedacht dat dat zo'n gemis zou zijn!

Ruth Brijs - al 15 jaar klant

Ik ben intussen 15 jaar Kollebloem-klant en zo’n 13 jaar depothouder in Merelbeke. 

Een formule die dus wérkt voor ons! 

Waarom? Pure, frisse, eerlijke en gezonde porties groenten en fruit wekelijks op ons bord, of tweewekelijks als we dit liever hebben. Maandag geoogst, dinsdag proeven we. 

Dat smaakverschil daar tekenen wij al jaren voor. Vitaminen en energie zonder of met een minimum aan verpakkingsafval, een extra voordeel. 

Het groentepakket van Jo en Annelies

Elke donderdag of vrijdag surfen we naar www.kollebloem.be om er te ontdekken wat voor lekkers we de komende dinsdag in ons groentepakket zullen vinden. We zijn nu een dikke 6 jaar klant bij de Kollebloem en zijn echt tevreden: lekkere verse groenten en fruit, biologisch geteeld in de buurt, gevarieerd en ook tof voor onze kinderen: Floor (7) en Lars (4). Sinds 3 jaar is ons huis in Zottegem ook een Kollebloemafhaalpunt, waar wekelijks 12 klanten langskomen voor hun pakket.

Het groentepakket van Piet

Ik ben blij dat ik een groentepakket heb van een bedrijf dat zich in woord en daad inzet voor de ontwikkeling en de bloei van de biologische landbouw. Een landbouw op mensenmaat: kleinschalig, in nauw contact met de afnemers van de producten.

Mensen die met liefde en toewijding de vruchten der aarde zaaien, verzorgen en oogsten, verdienen onze grootste waardering en steun.