Gebruikerslogin

Investeer mee | Bakken & Webshop

Beste klanten, vrienden en sympathisanten,

De Kollebloem is een coöperatieve, waarin klanten mee aandeelhouder kunnen worden. Zo hebben we in het verleden al enkele investeringen kunnen waarmaken dankzij hen (serre, koeienstal, parking, ...).

De Corona crisis daagt ons continu uit. De snelle groei in de pakketten brengt logistieke problemen met zich mee (oude bakken, te weinig bakken). Het werken op bestelling voor de hoevewinkel vraagt een totaal andere manier van werken. En ondertussen is er het gewone (maar altijd uitdagende) werk op het land, met eigen noden.

Wij moeten snel reageren, maar dat brengt ook financiële uitdagingen met zich mee. Daarom doen we een oproep aan onze klanten en sympathisanten, om mee jullie schouders onder onze boerderij te zetten.
En samen heel veel mogelijk te maken.
We hebben momenteel 2 projecten waarin we moeten investeren:

Twee totaal andere zaken, maar allemaal noodzakelijk. Je vindt hieronder meer info over elk project.

Wil je mee investeren in de boerderij, dan vind je op onze website alle info: https://www.kollebloem.be/over-ons/cooperatieve
Je kan er direct inschrijven voor een of meerdere aandelen. 
Voor 350 euro kan je 1 C-aandeel kopen, steun je de boerderij voor minstens 4 jaar en mag je jaarlijks uitgebreid komen dineren op onze aandeelhoudersvergadering.

Hartelijke groeten,

Ruben Segers
namens het hele Kollebloem team.

team kollebloem

Nieuwe bakken

Na meer dan 30 jaar dienst mogen onze pakketbakken eindelijk op pensioen. De grote pakketbakken die wij gebruiken zijn nog afkomstig van het reeds ter ziele gegane Arcada, de eerste bio groothandel van België. Antoine heeft die in het begin van zijn carrière overgenomen en zij dienen tot op vandaag ons bedrijf.

Door de groei van de pakketten waren we verplicht om snel werk te maken van nieuwe bakken. Dus vanaf deze week zit elk pakket in een nieuwe bak!

Het resultaat mag er wezen: efficiënter werk en een mooiere presentatie van onze groenten. De bakken zijn stevig gemaakt, dus hopelijk ook klaar voor 30 jaar dienst!

Prijskaartje van de nieuwe bakken: +/- 7000 euro = 20 aandelen

koopeenaandeel

Webshop

Onze hoevewinkel loopt nog steeds op bestelling. In het begin waren er heel wat manco's, maar alles is nu weer aangevuld. Het blijft echter moeilijk voor onze klanten om te bestellen als ze geen goed zicht hebben op de producten.

Bij de start van de Coronacrisis zijn we dan ook vrij snel begonnen met de opbouw van een echte webshop. Deze vordert met rasse schreden, en we hopen half mei van start te gaan. Al onze producten komen er in, zodat jullie vlot kunnen bestellen.

Voorlopig zal de webshop alleen dienen voor afhaling in de winkel. Later volgt een update, zodat er ook bij de pakketten extra kan bijbesteld worden en geleverd op de afhaalpunten.

Prijskaartje van webshop + nieuw pakkettensysteem:
+/- 8000 euro = 23 aandelen

koopeenaandeel