Gebruikerslogin

Koor

Het Kollebloem koor oefent tweewekelijks in onze yurt, onder leiding van dirigent Michel Vangeluwe.

NIEUWS van het Kollebloemkoor

Kerstconcert: Tussen Donker En Licht - Ishtar en Kollebloemkoor

Datum: 
zaterdag, 9 december, 2017
Omschrijving: 

Zaterdag 9 december 2017, Sint-Bavokerk Mere, 20u

Ishtar is bij het grote publiek vooral bekend dankzij hun deelname aan het Eurovisiesongfestival, maar dit muzikaal collectief is zoveel meer. In samenwerking met het Kollebloemkoor brengen ze een programma van kerst- en winterliederen uit alle hoeken van Europa, stemmig en knus. 

Achteraf bent u welkom op de receptie.

Toegang: 12 euro (leden) - 15 euro (niet-leden)

Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle bestuursleden en op onderstaand adres.

info:

Koorconcert met Ishtar in De Wattenfabriek

Datum: 
zaterdag, 16 april, 2016
Omschrijving: 

 

UITVERKOCHT

 

Locatie

De Wattenfabriek (op +/- 2 km van de boerderij)
Solleveld 35
9550 Herzele

De Wattenfabriek was vroeger een echte "watten" fabriek maar werd enkele jaren geleden verbouwd door de gemeente. Er huist nu een prachtige bib (officieel de mooiste van Vlaanderen en Brussel), feestzaal en academie. Een mooie locatie voor ons concert!

Ruime parking voorzien.

Verbroedering in Dunkerque 2013

Kollebloemkoor heeft internationale verbroedering tijdens Paasweekend in Dunkerque

Het voorbije Paasweekend trokken we met ons Kollebloemkoor, met Michel Vangeluwe als initiatiefnemer van dit gebeuren, naar Dunkerque voor een Internationale verbroedering met een Spaans – Frans en Engels koor. Naast het zingen van enkele gemeenschappelijke liederen kreeg ook elk koor op zaterdag 15 en op zondag 20 minuten solo programma. Op Paasdag namen alle koren gezamenlijk actief deel aan een alternatieve mis in samenwerking met

Circus Gruss in een prachtige circustent. Als kers op de taart, genoten we als internationale groep van het spectaculaire circus Gruss. Een weekend met een gouden rand.

Het Kollebloemkoor, met Michel Vangeluwe als dirigent, dankt heel speciaal Michel om al de kansen die wij als koor mogen genieten. De vreugde, de staande ovatie die we met ons kleine koortje mochten ontvangen, de uitnodiging van het Spaanse koor om volgend jaar te verbroederen in Granada, betekenen voor ons, nog meer vreugde, blijdschap en muzikaal

genot in onze gemeente.

Op zaterdag 27 april, ter gelegenheid van de opluistering van de kermis in Sint-Lievens –Esse zal het Kollebloemkoor optreden om 21 uur in de zaal van de Brouwerij.

Zaterdag 6 juli treden we op voor de opluistering van de 11 juli-viering in onze gemeente.

Pagina's