Gebruikerslogin

Broodbakken met honing en zout en het bakferment

Datum: 
zaterdag, 19 augustus, 2017
Omschrijving: 

We leren tijdens deze dag broden bakken op basis van honing en zout en het bakferment. Het bakferment is een rijsmiddel dat ontwikkeld werd op basis van honing en zout en is op dit moment nog niet zo bekend in onze contreien. Het rijsmiddel zorgt ervoor dat het volkoren graan op optimale wijze ontsloten wordt zodat alle levenskrachtige stoffen en minieralen door het lichaam goed kunnen worden opgenomen.

Cursus met Peter Vandermeersch van De Zonnekeuken op De Kollebloem. 

Datum: zaterdag 19/08/2017 9u30 - 16u30

Prijs: 100 euro
(verse soep en broodmaaltijd 's middags + syllabus + biologische thee, koffie en frisdranken tijdens de dag inbegrepen)

Inschrijven door aanmelding via mail op info@dezonnekeuken.be of telefonisch op 0032 (0)50/54/80/67

Meer info: http://www.dezonnekeuken.be/pagina43.html